My little world trip to Asia!!!
Door: willemienkasteleyn
Blijf op de hoogte en volg Willemien, Irene, Sterre (3) en Jelle (1)
01 Februari 2012 | Nederland, Leidschendam
Ik start in India, New Delhi. Als ik alle verhalen mag geloven wordt dit een enorme cultuurshock, dus ben benieuwd! Al snel krijg ik bezoek van Saskia :-) 2 weekjes zullen we samen van Mumbai naar het zuiden reizen.
Daarna wordt alles onzeker... behalve dat ik in juni in Indonesie moet zijn voor mijn kleine lieve zusje ;-)
Heb er ontzettend veel zin in en zal jullie via deze weg op de hoogte houden!! Ook mailen/skypen/facebooken etc kan natuurlijk, ik neem mijn macbook mee...
Groetjes, nu nog vanuit het koude Leidschendam,
Willemien
01 Februari 2012 - 21:57
Zakaria Fm Fil: 121:
Succes met je reis en hou ons op de hoogte
Groetjes Zakaria -
03 Februari 2012 - 15:19
Ilonka:
Heel veel plezier alvast met je reis, geniet ervan!!! veel foto's maken en de mannen niet al te gek maken he.. Ze blijven daar toch achter ;-)
12 Februari 2012 - 20:23
Elke:
Hai Willemien,
Ik zie dat je vandaag bent vertrokken.Hopelijk heb je een goede vlucht.
Vindt het nog steeds knap dat je dit in je uppie durft.
Eigenlijk wil ik gewoon zeggen,geniet van het moois om je heen wat je te zien krijgt en.Ik hou je reisverslagen in de gaten.
Groetjes Elke -
12 Februari 2012 - 20:43
Moniek:
Jij vliegt nu waarschijnlijk ergens ter hoogte van Iran (al zul je daar niet over vliegen denk ik..)! Nog een goede reis en geniet van alle mooie dingen die je zult gaan zien en meemaken!
Was gezellig om je gisteravond nog even te zien, nu tot over 8 (?) maanden!
Liefs, Moniek -
12 Februari 2012 - 21:17
Nakisa:
Hoihoi Hoe was je vlucht?
Ben je al geland?
liefs nakisa