Avonturen Washington
Blijf op de hoogte en volg Willemien, Irene, Sterre (3) en Jelle (1)
21 Augustus 2012 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Het eerste weekend lekker rustig aan gedaan. Na 7 maanden toch weer even wennen om samen te zijn, maar gelukkig was het al snel weer als vanouds! Rondslenteren door de stad, heerlijk eten en biertjes drinken… Leuk om weer samen te zijn en Washington bevalt me wel!
Naast een stadswandeling langs alle toeristische bezienswaardigheden, zoals het Witte Huis, de monumenten, het Capitool enz, doen we ook veel gewone-mensen-dingen. Zo hebben we de eerste zondagmiddag in een park zitten kijken naar groeps yoga en muziek-dans gebeuren. Er zijn veel gratis activiteiten overal in de stad, zo zijn we naar Screen on the Green geweest (films in de open lucht) en een prachtig concert bij het Washington Monument. Verder hebben we een boswandeling gemaakt en zijn we naar de dierentuin geweest. Geen aapjes op m’n schouder dit keer, maar wel panda beren gezien. Verder een middag in het zonnetje doorgebracht in het locale buitenzwembad.
De huisbazin van Peter is een aparte Afro Amerikaanse dame, Dian, die in een kelder van het huis woont met haar 11-jarige zoon. Regelmatig worden we uitgenodigd om met haar mee te eten, waarbij er een hoop drank op tafel komt! Daar kwam ik de eerste ‘eenzame’ maandag (Peter moest gewoon werken) al achter… Ik werd uitgenodigd voor de lunch, waarbij mijn glas continu werd volgehouden met sangria. Toen deze op was kwam de fles rum tevoorschijn… Rond 3 uur ’s middags was ik dus al flink aangeschoten!!! Ook de zondagavond huis-diners (door Dian gekookt) zijn erg geslaagd.
Met al dat eten en drinken moet er natuurlijk ook gesport worden. Ik heb niet voor niets me drie weken uitgesloofd in Thailand. De fitness club had een leuke actie, dus ik heb een abonnement voor een maandje waar ik volop gebruik van maken. Total body condition, spinning, boxing, zumba, yoga en zwemmen het kan er allemaal!!
Willemien
21 Augustus 2012 - 09:50
Esmee:
Ha Wil!
Wat een reizen maak jij haha! Wat een overstappen heb jij dan zeg!!
Leuk om je verslag te lezen!!
xx Esmee -
29 Augustus 2012 - 20:44
Annemarie:
Van martial artsprofessional in het Oosten naar fitnessdiva in het Wilde Westen, dat is nogal wat! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! -
29 Augustus 2012 - 20:54
Willemien, Irene, Sterre (3) En Jelle (1) :